iPhone Onderdelen

iPhone Onderdelen, onderdeel van Bereikbaar, is gespecialiseerd in Blackberry, iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung en Nokia onderdelen. Wij kunnen u voorzien van LCD schermen, Toetsenborden, Touchscreens, Trackballs, Frontjes etcetera. Door onze nauwe contact met diverse leveranciers in binnen- en buitenland, kunnen wij de onderdelen aanbieden tegen een scherpe prijs.


Bereikbaar
iPhone Onderdelen is een initatief van Bereikbaar.nu, dat sinds 2009 reparatie onderdelen en accessoires voor spelcomputers en telefoons verkoopt. In 2011 en 2012 zijn hier acht webwinkels bijgekomen, ipodonderdelen.com, ipadonderdelen.com, htconderdelen.nl, phoneonderdelen.nl, iphoneonderdelen.nl, gameonderdelen.nl, ipodonderdelen.com, ipad3hoes.nl. Deze richten zich specifiek op GSM en spelcomputer reparatie onderdelen en accessoires.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie. "Het zal je maar gebeuren", net een nieuwe telefoon met een tweejarig abonnement en u laat hem vallen. Geen garantie en geen telefoon. In veel gevallen kunnen wij dan uw telefoon nog repareren. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe telefoon. Voor reparatie verzoeken kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.


Bezoekadres iPhone Onderdelen (Op Afspraak)


Adres: K.R. Poststraat 1-G,
8441 EL
Heerenveen
Telefoon: 085 489 5713
(Op werkdagen van 9.00 tot 17.00)
E-mailadres: info@iphoneonderdelen.nl
KvK-nummer: 01157030
BTW-identificatienummer: NL821253578B01

Wacht a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen